HATAY / DEFNE - Çınarlı İlkokulu

Etiket Sonuçları: Meb

Kas

Okulumuz da 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı yapılan karne töreni ile son buldu. Okul Müdürürmüz Mehmet YIKILMAZ gönün anlamına binaen bir konuşma gerçeklerştirdi. Karne töreninin ardından Öğrenciler sevinç içerisinde "Yaz Tatiline Merhaba " dediler..

Şbt

Yaşama Yol Ver Projesi Kapsamında Okulumuzda Öğrencilerimize Bilgi Verildi.

Öğrencilere 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemi hakkında bilgi verilmesi sağlanarak Hangi şartlarda ve nasıl iletişim kurulması gerektiği konusunda olumlu tutum ve davranış geliştirmesinin sağlanması,
112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemi ve çalışma şekli konusunda 81 il ve ilçelerde ilk ve orta öğretim kurumlarında tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirme kapsamında Yaşama Yol Ver Projesi için Okulumuz Öğrencilerimize Bilgi Verildi.

Şbt

Genel Müdürlüğümüze gelen görüş ve öneriler  doğrultusunda İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi  yeniden güncellenmiş ve Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 19.02.2018 tarihli ve 58 sayılı Kararıyla kabul edilmiştir.