HATAY / DEFNE - Çınarlı İlkokulu

May

Okulumuzda bulunan 2 anasınıfı şubemiz bir yıl boyunca ortaya koymuş oldukları ürünleri / eserleri okulumuzda sergiledi. Sergiye anasınıfı öğrenci velileri ve okulumuz personeli katılmışlardır.

Sergi 1 gün sürmüştür.

May

Türkiye’ de her yıl  18-24 Mayıs tarihleri arasında  Müzeler Haftası kutlanır. Okulumuz Anasınıfları ve 2. sınıfları ile tarihin gizemli sayfaları arasında güzel bir gezinti yaptık..

May

Okulumuzda Uzay, Güneş Sistemi ve Gezegenler köşesi oluşturuldu.

May

Anasınıfı A Şube Öğretmenimiz Gülten ÖZÇELİK, öğrencilerimizle boya kullanmadan, doğal yollarla yumurta botama etkinliğini gerçekleştirdiler. Boyama için maydanoz yaprağı, soğan kabuğu ve kuru çay kullanılmıştır. Etkinlikte aktif rol alan öğerncilerimiz keyifli vakitler geçirmişlerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Okulumuz 2/A Sınıfının Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü Nedeniyle Hazırlamış Olduğumuz

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anmak Programı

Mrt

Okulumuz koridorlarında öğrencilerimiz için Okul Müdürümüz Mehmet YIKILMAZ tarafından hazırlanıp yerleştirilen  eğitim metaryelleri ile öğrencilerimize yüksek motivasyon sağlanması hedeflenmektedir.

Mrt

3B Sınıfı Öğretmenimiz Kıvanç ÖZMERCAN ´ın öğrencileriyle yapmış olduğu Maske Etkinliği..

Mrt

Okulumuz Öğrencileri " Sağlıklı Dişler " Tiyatrosunu Büyük Coşkuyla İzledi..

Şbt

Yaşama Yol Ver Projesi Kapsamında Okulumuzda Öğrencilerimize Bilgi Verildi.

Öğrencilere 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemi hakkında bilgi verilmesi sağlanarak Hangi şartlarda ve nasıl iletişim kurulması gerektiği konusunda olumlu tutum ve davranış geliştirmesinin sağlanması,
112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemi ve çalışma şekli konusunda 81 il ve ilçelerde ilk ve orta öğretim kurumlarında tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirme kapsamında Yaşama Yol Ver Projesi için Okulumuz Öğrencilerimize Bilgi Verildi.

Şbt

Eski okul binamızın yıkım işlemine 01 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 08:40 civarında başlanmıştır. Yıkım işlemi Aynı gün sonuçlanmıştır. Yeni okul binasının yapımına ise 09 Nisan 2015 Cumartesi günü başlanmıştır. Yeni okul binamız tamamlanarak eğitim öğretimin hizmetine 01 OCAK 2016 tarihinde başlamıştır. Bu süre zarfında okul öğrencilerimiz Toygarlı Gazipaşa Ortaokulunda İkili öğretim sistemine göre öğrenimlerine devam etmişlerdir. Öğrencilerimiz, 2015 - 2016 Eğtim Öğretim yılının2. dönemi kendi okullarında öğrenimlerine devam etmişlerdir.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin yarışmalara katılmak üzere yapmış olduğu resimlerden bazılarını sizlerle paylaşmak istedik.

Şbt

TAŞINABİLİR PİL ÜRETİCİLERİ VE İTHALATÇILARI DERNEĞİ tarafından okulumuza Atık pil toplama kampanyasına katkılarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir.

2017 - 2018 OKUL MECLİSİ SEÇİMLERİ OKULUMUZDA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Okul Bahçemizi Güzelleştirme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor..