HATAY / DEFNE - Çınarlı İlkokulu

Kas

Öğrencilerin okulu daha çok sevmeleri ve okula severk gelmeleri için Çınarlı İlkokulu bahçe duvarları Okul Müdürü Mehmet YIKILMAZ tarafından boyanarak renklendirildi.

Kas

Okulumuz 4A sınıfı Öğretmeni Özgür KOÇ, "Kültürel Zenginliklerimiz" içeriğine sahip ders ile ilgili olarak kendi sınıf öğrencilerinin getirmiş olduğu eskilerde kullanılmış ama şu an kullanılmayan ya da az kullanılan araç gereç ve eşyaların görülebileceği bir sergi açtı.

Kas

Velilerimizin katılımıyla 2015 - 2016 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Okul Müdürümüz Mehmet YIKILMAZ başkanlığında yapılmıştır.

Mrt

Hayat Okulda Başlar Bilinçli Tüketici Tanıtım Filmleri, Sınıf Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz, Okul idarecilerimiz ile birlikte izlenmiştir.