HATAY / DEFNE - Çınarlı İlkokulu

Haz

Okulumız bahçesinde öğrencilerimizin su içmeleri için hayırseverler tarafından bahçeye çeşme yaptırılmıştır. Üç öğrencinin aynı anda su içebileceği çeşme kısa sürede bitirilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

May

"YAŞAMA YOL VER" UYGULAMASI İLE İLGİLİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

May

Temizlik, Sağlık ve Beslenme Kulübü Rehber Öğretmeni Kıvanç ÖZMERCAN'ın Toplum Hizmeti Çalışmları

Kapsamında Yapmış Olduğu Etkinlik...

May

Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan 23.05.2019 tarihinde Okulumuzda öğrencilerle ''Oyun, her zaman, her yerde ve herkese!'' etkinliğine katıldı.

May

Anneler günü okulumuz Anasınıflarınca hazırlandı.

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI ETKİNLİĞİMİZ..

May

DAHA SAĞLIKLI BESİNLEME VE SAĞLIKLI YAŞAMA ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNİ ÇEKEBİLMEK ADINA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR..

SAĞLIK, TEMİZLİK VE BESLENME KULÜBÜNÜN HAYATA GEÇİRDİĞİ

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR ETKİNLİKLERİ..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Sağlıklı yaşama bir adım daha attık.

Sağlık ve Beslenme Kulübü Öğretmenimiz Kıvanç ÖZMERCAN, Öğrencilerimize Haftada 3 gün Spor yaptırıyor..

Mrt

Okulumuz 4B sınıfı Öğretmeni Kıvanç ÖZMERCAN ve Öğrencileri haftada 2 gün bir ders saatinde sağlıklı ve yerli ürünleri sınıfa getirerek Sağlıklı bir beslenme öğrenimi konusunda etkinlik gerçekleştiriyorlar.

Mrt

Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lİsesinden Okulumuza Kitap Bağışı Yapıldı..

Mrt

3A sınıfı öğrencileri oyun hamuru ile dünyanın yüzeyini tanıdılar.

Mrt

Defne Doğuş Koleji tarafından okulumuza Kitap Bağışı yapıldı..

Mrt

Anasınıfı A Şubesi öğretmenimiz Gülten ÖZÇELİK velileri öğrencileri ile etkinliklerde buluşturdu..